Neville bevestigt supertransferplan Inter Miami

Foto: Neville bevestigt supertransferplan Inter Miami

Inter Miami werd een paar maanden geleden in verband gebracht met Sergio Busquets en Lionel Messi. De interesse in de verdedigende middenvelder van Barcelona en de aanvaller van Paris Saint-Germain is volgens Miami-manager Phil Neville niet gelogen.

De trainer van de MLS-club vertelde in gesprek met The Times dat de geruchten rondom de sterspelers niet uit de lucht gegrepen waren. “Ik ga niet ontkennen dat we geïnteresseerd zijn in Messi en Busquets”, zei de Engelsman. “Sinds mijn komst zijn we constant in verband gebracht met topspelers en dat zal ook nog wel zo blijven.”

Neville noemt het rijtje namen op: “Sergio Ramos, Dani Alves, Robert Lewandowski, Willian, Cesc Fabregas, Luis Suarez… We zijn er allemaal mee in verband gebracht. In de toekomst zullen ook de oudere, grote spelers met aan ons gelinkt worden.”

Inter Miami had al twee grote spelers onder contract staan: Gonzalo Higuain (ex-Real Madrid en Juventus) en voormalig Frans international Blaise Matuidi.

“We zullen altijd op zoek gaan naar mogelijkheden om onze designated player-plekken (spelers met een hoger salaris dan de salarycap voorschrijft, red.) in te vullen met een topspeler die tegen zijn pensioen aanzit.”

Busquets lijkt al langer aan zijn laatste maanden bezig bij Barcelona, maar voor Messi lag juist contractverlenging bij Paris Saint-Germain in het verschiet. Ondanks eerdere berichten over een akkoord, zijn er nog geen handtekeningen gezet. Dat voedt de geruchten natuurlijk weer…

CF Montreal
Orlando City
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 16 april 2024 02:05.

Gaat Miami dit flikken?

  • Ja
  • Nee
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie