Martínez negeert smeekbede Ten Hag

Foto: Martínez negeert smeekbede Ten Hag

Lisandro Martínez is deze week nog niet inzetbaar voor Manchester United. De Argentijn verkeert nog altijd in eigen land het winnen van het WK met de Albiceleste en zal tegen Nottingham Forrest verstek laten gaan.

“We hebben wat ziekteklachten gehad in de selectie, zoals bij Harry Maguire, maar hij stond vandaag weer op het trainingsveld. Daar ben ik blij mee. Rapha Varane en Licha Martínez zijn er nog niet, maar we hopen dat ze spoedig terugkeren”, zegt Ten Hag op de clubwebsite over de twee WK-finalisten.

Afgelopen vrijdag richtte Ten Hag zich nog tot Martínez: “Hij rijdt nog steeds met de touringbus door Buenos Aires. Dat snap ik wel, want er komt veel los als je de wereldbeker wint. Dat is het hoogste wat je kunt bereiken in het voetbal. Licha moet wel begrijpen dat de Premier League op 27 december weer begint.” Zowel Martínez als Varane heeft dus niets gedaan met die smeekbede.

Nagenoeg volle oorlogssterkte

Luke Shaw, Marcus Rashford, Diogo Dalot, Bruno Fernandes, Antony, Casemiro, Fred, Christian Eriksen, Facundo Pellistri en Tyrell Malacia zijn net als Maguire wel weer aangesloten na het WK. “Het gevoel is goed. De spelers die zijn teruggekeerd zijn weer volledig geïntegreerd in de spelersgroep en je merkt dat ze zin hebben om aan de slag te gaan. Ze hebben veel indrukken opgedaan in Qatar, maar nu zijn ze weer hier en je voelt dat ze veel energie hebben. Ze hebben zin in de hervatting van de Premier League”, aldus Ten Hag tot slot.

Snap jij Martinez?

  • Ja
  • Nee
614+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie