Kramer: ‘Door hem heb ik weer plezier in het spelletje’

Foto: Kramer: ‘Door hem heb ik weer plezier in het spelletje’

Eerder deze week werd bekend dat trainer Joseph Oosting van RKC Waalwijk aan het einde van het huidige voetbalseizoen de overstap maakt naar De Grolsch Veste van FC Twente. Dat had op zaterdagavond echter geen negatief effect op zijn spelers, want RKC won met 2-1 van FC Groningen door twee goals van Michiel Kramer.

Michiel Kramer is Joseph Oosting dankbaar

De ervaren spits was benieuwd of dat bovengenoemde effect er zou zijn of niet. Aan ESPN vertelt hij: “Dat is logisch. Nadat Ron Jans bij Twente aangaf dat hij weg zal gaan, ging het ook minder. We willen hetzelfde blijven doen, maar pas in de wedstrijden zie je wat er gaat gebeuren. Voor rust was het tempo te laag, er was weinig energie. Gelukkig konden we het in de tweede helft wel opbrengen.”

Kramer gunt Oosting alle geluk van de wereld: “Ik ben hem dankbaar voor het feit dat ik weer plezier in het spelletje heb. Dat was ik volledig kwijt en daarom ben ik naar RKC gekomen. Ik wilde eigenlijk stoppen met voetballen.”

“We zijn nu ruim anderhalf jaar verder en ik ben heel bij dat ik door ben gegaan. Ik had dit voor geen goud willen missen”, aldus het goudhaantje. “De trainer heeft altijd vertrouwen in mij gehad en ik voel waardering binnen de club. Dat straalt ook af op het veld, ik zit goed in mijn vel.”

Misser van het jaar van Jozefzoon

Florian Jozefzoon produceerde tegen Groningen de misser van het jaar, maar Kramer heeft hem nog niet voor joker gezet: “Misschien van de week, haha. Maar alle grote spelers missen grote kansen. Hoe vervelend het ook is, dit gebeurt soms. Ik ben wel oprecht blij dat we de wedstrijd nog winnen. Als we hadden verloren, dan werd dit wel uitvergroot.”

Gaat Oosting het goed doen bij Twente?

  • Sowieso
  • Nee
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie