‘Kökçü zorgt voor Feyenoord-spanning’

Foto: ‘Kökçü zorgt voor Feyenoord-spanning’

Orkun Kökçü is ook dit seizoen bezig aan een indrukwekkend staaltje voetballen. De aanvoerder van de Rotterdammers heeft de aankomende periode extra vakantie. Al had de middenvelder ongetwijfeld het liefst op het WK actief geweest met Turkije.

Nu zit Kökçü thuis voor de buis. Ondanks de favorietenrol die Oranje volgens bondscoach Louis van Gaal heeft, lijkt Kökçü vooral met een andere bril naar de mondiale eindronde te kijken. Een WK is voor voetballers hét moment om zich te laten zien en dat kan vervelende gevolgen hebben voor Kökçü.

De middenvelder van Feyenoord staat in de belangstelling van Olympique Lyon, Borussia Dortmund én AC Milan. De Franse, Duitse en Italiaanse topclub zouden de middenvelder dit seizoen nauwlettend in de gaten houden. Mogelijk is er in de winterstop al een transfer bespreekbaar.

Feyenoord

Dat Kökçü de komende maand thuis op de bank zit in plaats van in Qatar op het veld staat, zorgt voor extra spanning de komende maanden. De clubs die geïnteresseerd zijn in de Turkse middenvelder, zullen ongetwijfeld ook hun scouts naar Qatar hebben gestuurd om te speuren naar onbekend talent.

Arne Slot liet al weten dat hij er niet vanuit gaat dat Kökçü een tussentijdse transfer maakt. “‘Nee, ik ben niet bang om Kökcü kwijt te raken. Al moet ik zeggen dat, wanneer je bij Feyenoord werkzaam bent, er de afgelopen anderhalf jaar veel spelers vertrokken zijn.”

Volgens Slot heeft Kökçü nog genoeg redenen om in De Kuip actief te blijven. “Ik heb de indruk dat het voor hem heel goed zou zijn om nog minimaal een half jaar bij ons te blijven. Eigenlijk heeft hij die keuze afgelopen zomer al gemaakt. Vorig jaar had hij een goed seizoen en ook voor hem was er interesse. Maar hij vond het verstandig om te blijven en dat betaalt uit dat hij tot nu toe een goed seizoen speelt.”

Senegal
Netherlands
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 16:59.

Maakt Kökçü het seizoen af bij Feyenoord?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
1783+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie