Hazard gesteund: “Daarom is hij een van de besten ter wereld”

Foto: Hazard gesteund: “Daarom is hij een van de besten ter wereld”

Kylian Hazard vindt het moeilijk om te zien hoe zijn oudere broer Eden vecht bij Real Madrid. De 32-jarige linksbuiten kan in Spanje nog altijd niet aan de verwachtingen voldoen en lijkt het plezier in het voetballen te hebben verloren. Volgens Hazard ziet zijn oudere broer het echter nog steeds positief in.

Positiviteit bij Hazard

In 2019 was hij voor Real Madrid nog de gedroomde opvolger van Cristiano Ronaldo, maar hij slaagde hij er nooit in om volledig te overtuigen. Vanwege tegenvallende resultaten belandde hij onder Carlo Ancelotti zelfs op de reservebank, waar hij nog altijd zit. Zijn uitzichten op speeltijd worden daarbij alleen maar kleiner.

Aangezien zijn contract tot de zomer van 2024 loopt en andere clubs nauwelijks meer geïnteresseerd zijn in zijn diensten, lijkt het erop dat hij komend seizoen ook nog op de loonlijst van Real Madrid zal staan. Vervolgens is hij vrij om te staan waar hij wil en heeft hij de mogelijkheid om in te gaan op een lucratieve deal.

Hoop op nieuwe kans

De jongere Hazard, die zelf uitkomt voor het Belgische Racing White Daring Molenbeek, ziet dat zijn broer er echter het beste van maakt. “Zonder zin in voetbal, zou hij stoppen. Hij wacht op het juiste moment, op de kans om zich door te zetten. Misschien bij een andere coach. God weet wat er gebeurt”, zo stelt hij in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Over de toekomst van zijn broer durft hij weinig te zeggen. “Misschien gaat hij elders spelen of stopt hij? Dat weten we niet. Maar hij wil zijn fans en de clubbestuurders tonen dat hij nog van nut kan zijn. Eden neemt zijn verantwoordelijkheid. Hij is geconcentreerd op voetbal, maar kan er abstractie van nemen. Daarom is hij een van de besten ter wereld.”

Is de carrière van Hazard mislukt?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
130+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie