Genk-trainer omarmd Dessers: ‘Ik zou zot zijn als ik niet blij was’

Foto: Genk-trainer omarmd Dessers: ‘Ik zou zot zijn als ik niet blij was’

Het lukte Feyenoord niet om voor 1 juni de koopoptie in het contract van Cyriel Dessers te lichten. De aanvaller kon voor een bedrag van vier miljoen worden opgepikt door de Rotterdammers, maar de salariseisen bleken te gortig te zijn voor Feyenoord. KRC Genk-trainer Wouter Vrancken is in ieder geval blij dat Dessers weer is teruggekeerd.

Feyenoord huurde Dessers het afgelopen seizoen van de Belgische club en dat bleek een schot in de roos. Met name in de Conference League bleek de aanvaller op dreef te zijn en kroonde de Belg zich tot topscorer van het toernooi. Desondanks lukte het Feyenoord niet om Dessers definitief vast te leggen. Tegenover de Telegraaf laat Vrancken verheugd te zijn met de terugkeer van de spits. “Ik zou zot zijn als ik niet blij was met zijn terugkeer Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken en ben benieuwd hoe ik hem kan inpassen in mijn ideeën.”

Toekomstmuziek

Vrancken zegt nog niet gesproken te hebben met zijn aanvaller, die momenteel nog geniet van een vakantie. Nee, Cyriel is nog met vakantie en het is niet mijn gewoonte om spelers lastig te vallen tijdens hun vakantie.” Het is echter nog geen uitgemaakte zaak dat Dessers volgend seizoen op een basisplaats kan rekenen, maar Vrancken wil wel duidelijkheid scheppen richting de aanvaller. “Onuachu of Dessers? Dat is toekomstmuziek. Ik zal zeker met Cyriel praten en hem uitleggen wat ik verwacht. Dan zien we wel wat hij ervan vindt.”

TIP: Spelen België en Polen gelijk? Verviervoudig hier je inzet!

Had Feyenoord Dessers moeten houden?

  • Ja
  • Nee
62+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie