‘Gakpo overrompeld door Ziyech en Mudryk’

Foto: ‘Gakpo overrompeld door Ziyech en Mudryk’

Liverpool speelde eerder vandaag met 0-0 gelijk tegen Chelsea en Cody Gakpo maakte geen geweldige indruk aan de kant van The Reds. Volgens de Engelse media werd de Nederlander overvleugeld door Hakim Ziyech én debutant bij The Blues Mykhailo Mudryk.

The Liverpool Echo geeft Gakpo wel een nipte voldoende voor zijn spel, maar uit ook wat kritiek: “Hij schoot weer twee keer wild over, een beetje zonder gevoel. Dat terwijl hij soms de bal juist goed vast kon houden. Na de rust werd hij vaker in het spel betrokken, maar al met al werd hij ondergedompeld door het spel van anderen.”

Ziyech maakte veel meer indruk dan de oud-PSV’er en The Evening Standard deelt dan ook een 8 uit aan de Marokkaan: “Hij werkte hard en zorgde voor gevaarlijke spelhervattingen. Hij lijkt te vechten voor zijn plek, terwijl velen gedacht hadden dat hij de club zou verlaten. Indrukwekkend.”

Mudryk krijgt precies datzelfde cijfer: “We hebben genoten van een in het oog springende ster. Hij hielp zijn ploeg aan de controle over de wedstrijd. Misschien had hij nog een keer moeten scoren, maar een geweldige pass van Ziyech, een van de velen, kon hij niet afronden.”

Jurgen Klopp

Chelsea-Liverpool was het duizendste duel als trainer voor Jürgen Klopp. De Liverpool-coach werd daar na afloop van de partij nog maar eens mee geconfronteerd en antwoordde cynisch: “Arsène Wenger verloor zijn duizendste wedstrijd (overigens ook tegen Chelsea, red.) met 6-0. Dus ik ben erg blij.”

Wolverhampton
Liverpool
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 09:06.

Valt Gakpo een beetje tegen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
275+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie