‘Feyenoord onderhandelt over Van Gaal-parel’

Foto: ‘Feyenoord onderhandelt over Van Gaal-parel’

Feyenoord is volgens 1908.nl in de markt om Jerdy Schouten over te nemen van Bologna. De Nederlandse middenvelder is op dit moment geen vaste basisspeler, maar moet een aardige duit kosten.

Volgens 1908.nl hebben de Rotterdammers te horen gekregen dat Schouten vijftien miljoen euro moet kosten. De 26-jarige verdedigende middenvelder, die onder Louis van Gaal zijn debuut maakte in Oranje, zou in eerste instantie gehuurd worden van de Italianen.

Feyenoord zou daar wel een optie tot koop aan willen toevoegen. Of dit ook een kans van slagen heeft, is voorlopig de vraag. Schouten is bij Bologna dan geen vaste basisspeler, met dertien wedstrijden (ruim 900 minuten) in de Serie A wordt de oud-speler van ADO den Haag, Telstar en Excelsior allerminst over het hoofd gezien.

Feyenoord en de zoektocht naar een ‘zes’

Feyenoord is op zoek naar een extra kracht voor het verdedigende middenveld. Arne Slot hoopte op Ramiz Zerrouki, maar FC Twente wilde de verdedigende middenvelder niet tussentijds naar een concurrent laten vertrekken. Daardoor gaat de zoektocht naar een extra kracht voor het verdedigende middenvelder onverminderd door bij de Rotterdammers.

Feyenoord zou daarom zijn uitgekomen bij Schouten. De Nederlandse middenvelder ligt nog tot de zomer van 2026 vast in Italië en heeft op dit moment een geschatte transferwaarde van 8,5 miljoen euro.

PSV Eindhoven
Go Ahead Eagles
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 januari 2023 17:52.

Goede transfer?

  • Ja
  • Nee
531+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie