‘Feyenoord investeert Zerrouki-miljoenen alsnog’

Foto: ‘Feyenoord investeert Zerrouki-miljoenen alsnog’

Feyenoord reserveerde een miljoenenbedrag voor de winterse komst van Ramiz Zerrouki. De verdedigende middenvelder van FC Twente werd echter niet losgeweekt bij zijn club, waardoor er andere prioriteiten op de transfermarkt worden nagejaagd.

Voor Feyenoord is het de derde keer in korte tijd dat het halen van een nieuwe verdedigende middenvelder mislukt. In de zomer probeerde de club het ook al en eerder kozen ook Riechedley Bazoer (AZ) en Joey Veerman (PSV) voor een ander avontuur.

Slot stelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat er wel degelijk verschillen in de mislukte overgangen zitten. “Veerman en Bazoer zijn op geen enkele manier te vergelijken met Zerrouki als het gaat om de manier waarop het niet is doorgegaan.”

De coach van Feyenoord kijkt nuchter naar de situatie: “Ik kan niemand binnen Feyenoord iets verwijten. We hebben er alles aan gedaan om Zerrouki binnen te halen, maar het is niet gelukt.”

Feyenoord en de zoektocht naar versterkingen

FC Twente beloofde dat het in de zomer wel wil meedenken over een mogelijke transfer voor de middenvelder. Daar heeft Feyenoord op dit moment precies niets aan, dus zal het verder moeten zoeken naar versterkingen voor het middenveld en de centrale verdediging.

Dat hoeft niet per se een gearriveerde speler te zijn. “Als de mogelijkheid er niet meer is voor een directe versterking, dan vinden wij dat we qua aantallen toch echt wel iemand moeten halen. Dat is dan niet meer uit luxe een heel goeie speler, maar meer een talentvolle jongen. De komende dagen zullen aantonen welke kant we op moeten gaan.”

Voor Slot is de komende wedstrijd tegen PEC Zwolle een speciale. De trainer van Feyenoord speelde jarenlang in het blauw-wit en woont nog steeds in Zwolle. “Maar ik slaap de avond voor de wedstrijd in Rotterdam. Dus er hoeft niemand vuurwerk af te steken in mijn straat, zoals dat gebeurde de nacht voor de wedstrijd tegen FC Utrecht voor het spelershotel.”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie