Feyenoord duidelijk over Arnesen-opvolger

Foto: Feyenoord duidelijk over Arnesen-opvolger

Frank Arnesen moest wegens gezondheidsredenen stoppen als technisch directeur van Feyenoord. De Rotterdammers zijn sinds dien aan het zoeken naar een nieuwe grote man voor het technische beleid, maar die gaat er voorlopig niet komen…

Dennis te Kloese, algemeen directeur bij de Rotterdammers, stelt tegenover RTV Rijnmond dat de structuur aan de Feyenoord-top er anders uit komt te zien dan voorheen. “Er komt geen nieuwe technisch directeur, we hebben gekozen om voortaan met de functie van technisch manager te werken.”

Feyenoord

De directeur wil liever goed te werk gaan dan snel een vervanger voor Arnesen aanstellen. Ook omdat er een stuk meer rust verwacht wordt dan in de zomermaanden. “Nu overhaast iemand aanstellen omdat er in januari een transferperiode aankomt, vind ik niet goed. We verwachten ook niet heel veel mutaties in de komende maand.”

De plannen van Feyenoord konden al op kritiek rekenen. Oud-technisch directeur Rob Baan stelde al dat een dergelijke constructie niet werkt voor een topclub als Feyenoord. Te Kroese denkt daar logischerwijs anders over.

“Wij hebben hier zelf ook over nagedacht. Maar jarenlang hebben wij grote beleidsbeslissingen gemaakt die goed hebben uitgepakt. En ja, sommige wat minder. We komen nu in de fase dat we meer een beleidsbewaker zoeken”, stelt de algemeen directeur.

Arne Slot liet tussen neus en lippen wel een ander verhaal horen dan Te Kroese. De trainer van Feyenoord gaf aan dat er wel degelijk gezocht moet worden naar versterkingen voor het eerste elftal. Dat Feyenoord daar niet per se een technisch directeur voor nodig heeft, bewezen de transferklappers van deze zomer wel.

FC Volendam
AZ Alkmaar
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 08:54.

Feyenoord heeft een nieuwe TD nodig

  • Ja
  • Nee
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie