‘Donnarumma heeft fout van zijn leven gemaakt’

Foto: ‘Donnarumma heeft fout van zijn leven gemaakt’

Gianluigi Donnarumma zag er niet héél gelukkig uit bij Paris Saint-Germain tegen Real Madrid in de Champions League (3-1 voor De Koninklijke). De jonge goalie liet zich wegzetten, waarna Karim Benzema er 1-1 van kon maken. Daarna ging het helemaal mis.

In de afgelopen zomer maakte de international van Italië transfervrij de overstap van AC Milan naar het Parc des Princes en volgens oud-trainer Arrigo Sacchi had hij dat nooit moeten doen. “Hij heeft een fout gemaakt door voor het geld te kiezen”, zegt de voormalige Milan-coach in gesprek met Corriere della Serra. “Ik heb zijn vader en moeder vorig jaar al gewaarschuwd toen ik ze hier in Milaan sprak. Hij had in Milaan moeten blijven. Niet zozeer uit dankbaarheid, maar omdat Milaan de ideale plek was om zich te ontwikkelen.”

“Dat lukt het best op een plek waar je je goed voelt”, aldus Sacchi. “Maar hij is nog altijd een geweldige keeper. Ik ken hem al sinds hij als kind in de jeugdploegen speelde.”

“Jullie zijn te hard!”

Bologna-trainer Sinisa Mihajlovic vindt de kritiek overdreven: “Jullie zijn allemaal te hard voor Donnarumma, zowel de Fransen als de Italianen. Jullie laten hem overal voor opdraaien. Hij maakte niet de juiste beslissing met zijn transfer. Ik heb hem destijds gesproken en geadviseerd om te blijven, maar hij koos voor dit pad. Het is wel zo dat Italië zonder Donnarumma geen Europees kampioen was geworden. Hij was de hoofdrolspeler van die ploeg. Het is een goede jongen.”

Verdien 1.75 keer je inleg als PSG de nul houdt tegen Bordeaux!

Fout?

  • Ja
  • Nee
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie