PSG maakt zich op voor een grote verandering

Foto: PSG maakt zich op voor een grote verandering

Paris Saint-Germain heeft met de aanstelling van Luis Enrique gekozen voor een frisse wind. Volgens L’Équipe gaat dit voor enkele grote veranderingen zorgen, waaronder op keepersgebied.

Tegenvallende Donnarumma

Gianluigi Donnarumma heeft namelijk geen onuitwisbare indruk op Enrique achtergelaten. De Italiaanse doelman, die in 2021 transfervrij overkwam van AC Milan, was de voorbije jaren zeer wisselvallig in zijn prestaties. Zo kwam het meevoetballende gedeelte als zijn wakke plek aan het licht.

Het kostte Paris Saint-Germain de voorbije jaren al de nodige punten en hij lijkt er niet van te hebben geleerd. Van wat de oefenmeester op de trainingen ziet, weet hij vooralsnog genoeg. In gesprek met het clubbestuur zou hij hebben laten weten dat hij binnen een afzienbare tijd een nieuwe doelman aan de selectie hoopt toe te voegen.

Enrique wil de speelstijl veranderen en meer voetbal in de ploeg brengen, waarbij de doelverdediger een belangrijke functie heeft. Het betekent dat Donnarumma nog lang niet zeker is van een basisplaats. Aangezien Keylor Navas ook uit Parijs wil vertrekken, is het mogelijk dat de Fransen twee nieuwe doelmannen moeten zoeken.

Transferplannen Paris Saint-Germain

Naar verluidt heeft de club al een lijstje klaarliggen. David de Gea, Kepa Arrizabalaga en Hugo Lloris zouden allemaal in aanmerking komen. Paris Saint-Germain zou met Hugo Lloris zelfs al een gesprek hebben gehad. Vooralsnog is het echter afwachten welk besluit de regerend kampioen van Frankrijk gaat maken.

Is dit een verstandig besluit?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
164+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie