Danny Blind reageert: is zoon Daley gepolst door Ajax?

Foto: Danny Blind reageert: is zoon Daley gepolst door Ajax?

Deze week bracht De Telegraaf naar buiten dat Klaas-Jan Huntelaar namens Ajax een balletje heeft opgegooid bij Daley Blind voor een hereniging komende zomer. De vader van de Bayern München-verdediger, Danny Blind, reageerde zaterdagavond in de studio van Ziggo Sport op dat nieuws.

Danny Blind: ‘Daley staat open voor Ajax, maar geen contact geweest’

“Wij waren ook verbaasd. Het zou mooi zijn als het idee er überhaupt zou zijn, maar er is bij ons nul komma nul van bekend”, aldus Blind, die desondanks niets uit wil sluiten. “Hij is een Ajacied en hij is ooit teruggekomen van United om het hier af te maken. Dus hij staat er altijd open voor.”

Dat Blind recent op bezoek was bij Royal Antwerp in België was voer voor speculatie. “Antwerp had in de winter ook al interesse. Mijn bezoek naar Antwerp had daar niets mee te maken. Ik ken Marc (Overmars, red.) gewoon heel goed, we zijn op heel goede voet met elkaar. Het stond al een tijd in de planning om daarnaar toe te gaan.”

Spanje

Ook vanuit Spanje zou er interesse zijn in Blind, wiens contract in Beieren afloopt, maar senior benadrukt nogmaals dat er vooralsnog niets concreets speelt. “Op dit moment is het allemaal rustig. We gaan de komende weken afwachten en dan kijken we verder.”

Euroborg

Eredivisie

14 mei 2023

14:30

FC Groningen
Ajax
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 mei 2023 14:26.

Moet Ajax Blind terughalen?

  • Doen
  • Niet doen
330+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie