Cynische Guardiola deelt sneer uit aan Seedorf

Foto: Cynische Guardiola deelt sneer uit aan Seedorf

Manchester City-manager Pep Guardiola heeft uitgehaald naar Clarence Seedorf en collega-analisten. De Spanjaard heeft zich geërgerd aan de uitspraken na de uitschakeling in de Champions League.

Een verslaggever van BBC Radio wilde van Guardiola weten of de 5-0 zege op Newcastle United ‘de perfecte reactie’ betrof. “Had je twijfels?”, vroeg de City-manager, die deze vraag terug kreeg gecounterd. “Ik werk al vijf jaar met deze jongens, waarin ze om de drie dagen doen wat ze doen. Er waren wat geweldige analytici, met name een paar oud-spelers, zoals Dimitar Berbatov en Clarence Seedorf en dat soort geweldige spelers…”

“Ze stonden klaar om het team af te rekenen op een gebrek aan persoonlijkheid. Na alles wat mijn spelers de afgelopen vijf jaar hebben gepresteerd”, aldus Guardiola. “Ik weet vrij zeker dat Berbatov graag wil terugkeren bij Manchester United om daar weer aan de slag te gaan. En misschien keert Seedorf terug bij Real Madrid. Ik begrijp het volkomen dat ze aardig willen zijn richting hun toekomstige clubs waar ze weer aan de slag willen gaan.”

Guardiola besluit: “Maar denk je dat mijn mening over mijn spelers verandert als we bijvoorbeeld wel of niet kampioen worden in de Premier League? Kom op, dat is onmogelijk. Als ze willen kunnen ze de drie komende wedstrijden verliezen. Natuurlijk gaan we strijden voor de titel, maar mijn mening hangt niet af van twee minuten”, zo citeert Voetbal International.

TIP: Wint City van Wolverhampton? Pak 1.27 keer je inleg en de bonus van €250!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
197+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie