‘Cristiano Ronaldo moest eerste goal afdwingen’

Foto: ‘Cristiano Ronaldo moest eerste goal afdwingen’

Cristiano Ronaldo werd als een grote superster binnengehaald bij Al Nassr. De topclub uit Saoedi-Arabië betaalt de Portugese superster een monstersalaris. Ronaldo lijkt voorlopig nog te moeten wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Cristiano Ronaldo was sinds het begin van dit seizoen op ramkoers met Manchester United. De vedette vond dat Erik ten Hag respectloos met hem omging en maakte het zichzelf na een vernietigend interview op de Britse tv onmogelijk.

Al Nassr maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid op de transfervrije komst van Ronaldo. De Portugees tekende een contract dat hem tot 2025 voetballer maakt. Tegen die tijd is hij 40.

In het heden gaat het echter nog niet zoals gehoopt voor de inmiddels 38-jarige aanvaller. De Portugees debuteerde zonder doelpunt, kon ook in de halve finale van de supercup geen verschil maken en kwam in zijn derde wedstrijd voor zijn nieuwe club pas tot scoren.

Alleen… Dat was niet uit een open-spel-situatie. De Portugees, die de aanvoerdersband van zijn club draagt, eiste een strafschop op. Ronaldo is dus van de droogte af, maar heeft nog genoeg werk te verrichten.

De Portugees is nog steeds net zo ambitieus als op de Europese velden. Bij zijn presentatie zei de veteraan: “Ik heb in Europa gespeeld en daar records gebroken. Nu wil ik hier records breken.”

Manchester United heeft Ronaldo niet nodig voor winst tegen Leeds United

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

6+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie