Bonucci zegt sorry voor ‘kleedkamerschandaal’ Italië

Foto: Bonucci zegt sorry voor ‘kleedkamerschandaal’ Italië

Italië werd afgelopen midweek door Noord-Macedonië (0-1) uit de play-offs voor het WK in Qatar geknikkerd. De verslagenheid was daarna groot; zowel op het veld als in de kleedkamer. Laatstgenoemde werd als een verkapte zwijnenstal achtergelaten.

De kleedkamer van het Stadion Renzo Barbera (Palermo) zag er aardig toegetakeld uit, onder meer de Gazzetta dello Sport sprak schande. De roze sportkrant noemde het ‘een schaamteloze chaos’, er lagen onder meer sigarettenpeuken, bananenschillen, waterflessen en etensresten in de kleedkamer.

Excuses

In de aanloop naar de oefeninterland tegen Turkije komt verdediger Leonardo Bonucci er op terug. “Het had nooit mogen gebeuren. Onze excuses, we zullen er de volgende keer beter op letten.” Perschef Paolo Corbi wil er niet te zwaar aan wegen. “We moesten onze vlucht naar Coverciano (trainingscomplex, red.) halen en er was een enorme teleurstelling, ook al was de staat van de kleedkamer toen we vertrokken niet precies zoals in de video. Het lag niet allemaal aan ons.”

Bonucci wijst verder nog op het feit dat het ‘verschrikkelijk zware uren waren’ na de wedstrijd. “We hebben weinig gezegd tijdens de groepsbijeenkomsten. Het was stil tijdens de lunches en de diners. Dat zijn zware momenten. Maar we moeten de schouders eronder zetten en vooruit kijken. We moeten opnieuw beginnen en bouwen aan een nieuw elftal.”

Wint Italië van Turkije? Pak €185 bij een inleg van €100!

#Italia, gli spogliatoi della vergogna!

Ecco come si presentava lo spogliatoio degli #Azzurri il giorno dopo la partita con la #MacedoniaDelNord: figura pessima fatta dai giocatori! pic.twitter.com/NR8CCXajb9

— Juventus Fans (@_juventusfans) March 26, 2022

Wint Italie van Turkije?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
32+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie