‘AS Roma gaat vóór het treffen met Feyenoord voor grote naam’

Foto: ‘AS Roma gaat vóór het treffen met Feyenoord voor grote naam’

AS Roma denkt eraan om Leonardo Bonucci terug te halen naar Italië. Dat meldt Corriere dello Sport. De defensieve kracht zou dolgraag weer in de Italiaanse competitie willen spelen.

Bonucci mogelijk naar AS Roma

De 36-jarige Bonucci speelde het grootste gedeelte van zijn spelersloopbaan in de clubkleuren van Juventus. Afgelopen zomer vertrok hij transfervrij en maakte hij een verrassende overstap naar 1. FC Union Berlin, dat hem voor een seizoen vastlegde. De Duitsers namen in de verbintenis bovendien een optie voor nóg een seizoen op.

Het lijkt er naar verluidt echter op dat Bonucci na een half jaar alweer vertrekt. Union Berlin maakte in de eerste seizoenshelft slechts zevenmaal van hem gebruik, waarvan 6 wedstrijden als basisspeler. Verder zit Bonucci op de reservebank, wat hem bepaald niet bevalt. Bovendien heeft hij last van heimwee naar zijn familie.

Bonucci heeft zijn zaakwaarnemer dan ook opdracht gegeven om uit te zoeken of het mogelijk is om weer in Italië te voetballen. AS Roma zou wel oren hebben naar zijn komst. Hoofdtrainer José Mourinho is hard op zoek naar ervaring in zijn selectie en verwacht met de Italiaanse international een speler in huis te halen die als leider op het veld kan dienen.

Aankomende tegenstander van Feyenoord

Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, dan komt Feyenoord hem over twee maanden in de Europa League tegen. In de tussenronde van het toernooi zijn beide clubs namelijk wederom aan elkaar verbonden. Op 15 februari wacht voor Feyenoord allereerst een thuisduel, waarna het een week later op bezoek gaat in Rome.

Zou Bonucci voor AS Roma een versterking zijn?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie