‘Feyenoord kan opgelucht ademhalen’

Foto: ‘Feyenoord kan opgelucht ademhalen’

De kans is klein dat Feyenoord het half februari in de Europa League opneemt tegen Leonardo Bonucci. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft AS Roma alsnog afgezien van zijn komst in de winterstop.

Bonucci niet naar AS Roma

De 36-jarige centrale verdediger heeft een rijke loopbaan achter de rug. In Italië speelde Bonucci onder meer voor Internazionale, Juventus én AC Milan. Afgelopen zomer besloot hij voor het eerst in zijn carrière een buitenlandse avontuur aan te gaan en tekende hij een contract in Duitsland, waar hij voor Union Berlin ging spelen.

Bonucci kan bij zijn nieuwe club echter nauwelijks op speeltijd rekenen, terwijl hij naar verluidt eveneens heimwee heeft naar zijn familie. Achter de schermen heeft hij zijn zaakwaarnemer dan ook de opdracht gegeven om de onderzoeken wat deze winter al mogelijk is. Onlangs kwam de clubnaam van AS Roma om te hoek kijken.

José Mourinho zoekt voor zijn ploeg nog een nieuwe centrale verdediger en zag het wel zitten om Bonucci in de selectie op te nemen. Ook het clubbestuur leek wel oren te hebben naar zijn komst, maar intussen zijn de supporters in opstand gekomen. De aanhang vindt dat Bonucci vanwege zijn verleden niet voor AS Roma hoort te spelen.

Fans AS Roma protesteren tegen komst

Het Italiaanse medium laat weten dat AS Roma de gesprekken met zijn zaakwaarnemer heeft stilgelegd en dat het erop lijkt dat Bonucci niet naar Rome komt. De clubleiding zou ondertussen met Thilo Kehrer een goed alternatief in beeld hebben die bij de fans een stuk beter valt. De komende Europese tegenstander van Feyenoord roert zich daarmee volop op de transfermarkt.

Moet Feyenoord bang zijn voor Bonucci?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
1509+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie