‘Bizarre details mislukte Ziyech-transfer lekken uit’

Foto: ‘Bizarre details mislukte Ziyech-transfer lekken uit’

Hakim Ziyech leek op de laatste dag van de transfermarkt hard op weg naar Paris Saint-Germain. Een definitieve bevestiging van de transfer bleef echter uit, waardoor de deal toch nog klapte. Volgens diverse buitenlandse media is Chelsea de grote boosdoener, omdat bepaalde documenten niet tijdig en verkeerd zouden zijn opgestuurd.

Volgens The Athletic was de transfer al zo goed als rond, waarbij Chelsea en PSG een huurconstructie waren overeengekomen. Daarnaast was Ziyech persoonlijk al akkoord met de Franse topclub en had hij ook de medische keuring goed doorstaan. Slechts een handtekening moest nog gezet worden onder een contract.

Chelsea knoeit met papierwerk

Het papierwerk kwam er echter niet, omdat Chelsea naar verluidt verzuimde om het papierwerk voor de deadline op te sturen. Die berichtgeving is ook door RMC Sport bevestigt, dat over nog meer details beschikt. Niet alleen zou Chelsea te laat zijn met het papierwerk, maar stuurde de Londense topclub ‘herhaaldelijk ook nog eens de verkeerde documenten op.’ L ‘Equipe meldt echter ook dat de schuld bij de Franse voetbalbond ligt. Dinsdagavond zou het computersysteem van de voetbalbond te maken hebben gehad met een computerstoring.

PSG laat het er echter niet bij zitten en gaat woensdag naar alle waarschijnlijkheid in beroep bij de Professional Football League om te bewijzen dat de de procedurele fout bij Chelsea ligt. Het is echter nog maar de vraag of PSG haar gelijk gaat krijgen en de transfer van Ziyech alsnog door kan gaan.

Wint PSG met 1-4 bij Montpellier?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Ziyech nog naar PSG gaat?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
443+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie