‘Ambitieus Al-Nassr wil na Ronaldo volgende superster binnenhalen’

Foto: ‘Ambitieus Al-Nassr wil na Ronaldo volgende superster binnenhalen’

Al-Nassr heeft volgens diverse media al bijna beet met Cristiano Ronaldo. Mogelijk blijft het niet bij deze stunt: de Saudi-Arabische club wil naar verluidt nog een wereldster naar Riyad halen.

Aan het begin van het nieuwe jaar zou Ronaldo gepresenteerd worden. Marca weet dat Al-Nassr nog niet klaar is en ook Sergio Ramos wil verleiden om naar het Midden Oosten te komen. Ramos was jarenlang ploegmaat van Ronald bij Real Madrid, en zijn goed bevriend. Misschien kan CR7 een goed woordje doen voor zijn nieuwe werkgever.

Al-Nassr is ambitieus en bereidt flinke bedragen neer te tellen voor vedettes. Ronaldo komt dan wel transfervrij over, maar gaat een astronomisch salaris verdienen. Om Ramos binnen te hengelen zal men wel een akkoord moeten vinden met zijn huidige club Paris Saint-Germain. Bij de Franse hoofdmacht heeft de Spaanse verdediger nog een contract voor een half jaar. PSG zou aansturen om die verbintenis open te breken en te verlengen.

Eindelijk draai gevonden in Parijs

Ramos verruilde vorig jaar zomer Real Madrid na liefst zestien jaar voor PSG. Na een moeizaam eerste seizoen, voornamelijk door blessureleed, heeft hij inmiddels een vaste basisplaats. Grote doel voor deze jaargang is zijn vijfde Champions League binnen te slepen, dat zou de eerste voor de Parijzenaren betekenen.

38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie