Ajax voegt nieuw Argentijns ‘gif’ toe aan elftal

Foto: Ajax voegt nieuw Argentijns ‘gif’ toe aan elftal

Ajax schakelde razendsnel door nadat duidelijk werd dat Antony de overstap ging maken naar Manchester United. De Amsterdammers bereikten niet lang na de bekendmaking van de transfer van de Braziliaan al een akkoord met Sevilla over zijn opvolger. Lucas Ocampos wordt voor twintig miljoen euro overgenomen van de Spanjaarden.

De 28-jarige Argentijn zou volgens De Telegraaf ook al op hoofdlijnen akkoord zijn met Ajax en moet in Amsterdam weer voor het nodige Argentijnse ‘gif’ zorgen na het vertrek van zijn landgenoten Lisandro Martínez en Nico Tagliafico. Hoewel Ocampos een zwak seizoen achter de rug heeft, beschikt de aanvaller wel over een ijzersterke winnaarsmentaliteit. De Argentijn hoopt bij Ajax zijn plaats in de WK-selectie veilig te kunnen stellen.

Transfer afronden

De Telegraaf meldt nog wel dat het papierwerk van de transfer nog in orde gemaakt moet worden. Tevens moet Ocampos nog de medische keuring goed doorstaan. De afronding van de transfer moet woensdag dan ook plaats vinden, gezien de transfermarkt om 23:59 uur sluit. Dat Ocampos speler wordt van Ajax lijkt zo goed als zeker, de vleugelspeler bevestigde zijn vertrek al op de luchthaven van Sevilla, waar hij de pers kortstondig te woord stond. “Ik denk dat dit de juiste beslissing is voor mij en mijn familie. Het is niet makkelijk om een plek te verlaten waar je gelukkig was, zoveel vrienden had en zoveel mensen die van je houden. Ik heb net ook met de trainer gesproken. We waren het wel eens. Ik vertrek als een gelukkig persoon.”

TIP: Wint Ajax met 5-0 van Cambuur? Pak 12x je inzet bij Unibet!

Is Ocampos een aanwinst voor Ajax?

  • Nee, is minder dan Antony
  • Ja, een prima aankoop
264+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie