AC Milan wint met tien man, Atlético haalt uit

AC Milan is zaterdagavond ontsnapt aan puntenverlies. Op bezoek bij Sampdoria werd met tien man een 1-2 overwinning uit het vuur gesleept. Milan staat samen met Napoli bovenaan in de Serie A.

De Italiaanse titelverdediger schoot uitstekend uit de startblokken. Al na zes minuten zorgde Junior Messias op aangeven van Rafael Leão voor de voorsprong. Charles De Ketelaere dacht er zelfs 0-2 van te maken, maar de VAR zette een streep door diens treffer.

In de tweede helft kantelde de situatie voor Milan. Twee minuten na de rust pakte Leão zijn tweede gele kaart van de avond en tien minuten later kwam Sampdoria zelfs langszij via Filip Djuricic (ex-sc Heerenveen). Het bleek niet fataal voor Milan, dat ditmaal profijt had van de VAR. Gonzalo Villar maakte hands en daar profiteerde Olivier Giroud van door de toegekende penalty te benutten: 1-2.

La Liga: Atlético haalt uit

In Spanje had Atlético Madrid zaterdagavond weinig moeite met Celta de Vigo. Angel Correa, Rodrigo De Paul, Yannick Carrasco en een eigen doelpunt zorgden voor een 4-1 overwinning. Gabriel Veiga redde de eer namens de bezoekers.

TIP: Wint Milan van Napoli? Win 2,25 keer je inleg via Unibet!