NEC-terugkeer Cillessen onzeker door conflict

Foto: NEC-terugkeer Cillessen onzeker door conflict

De terugkeer van Jasper Cillessen bij NEC is allesbehalve zeker. De Oranje-international heeft een conflict met zijn Spaanse broodheer Valencia, waar hij nog één contractjaar te gaan heeft.

“NEC en Valencia waren er snel uit, wat wel opvallend is, want dat heb ik nog nooit meegemaakt met Spanjaarden”, vertelde NEC-directeur Ted van Leeuwen tegenover ESPN. “Maar er is nu een conflict tussen enerzijds de speler en zijn zaakwaarnemer en anderzijds Valencia over de afhandeling van de transfer.”

De Nijmeegse club had Cillessen donderdag al willen presenteren, maar de persconferentie werd op de valreep afgelast. Ook vrijdag bleef een doorbraak uit. De 33-jarige doelman trainde al wel mee in Nijmegen, ware het niet dat de witte rook nog altijd ontbreekt.

“Eigenlijk zijn wij geen partij en officieel mag ik er dus geen commentaar op geven”, vervolgt Van Leeuwen. “Maar ik heb niet het gevoel dat de speler en z’n zaakwaarnemer recht wordt aangedaan. Op het einde komt het altijd op geld aan. Als je vooraf iets afspreekt en dan de afspraken later weer verandert, kan ik me voorstellen dat één partij daar slechte gevoelens bij heeft.” 

Van Leeuwen durft niet te voorspellen of Cillessen alsnog naar De Goffert komt. “Zeker zaterdag was het kantje boord of Jasper had al weer in het vliegtuig gezeten.”

TIP: Wint NEC van Twente? Waag nu je gok en win een fraai bedrag via Unibet!

Komt deze transfer rond?

  • Ja
  • Nee
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie