Verweij en Driessen steggelen over mogelijke Ajax-aanwinst: “Als je Sutalo verkoopt…”

Foto: Verweij en Driessen steggelen over mogelijke Ajax-aanwinst: “Als je Sutalo verkoopt…”

Ajax moet Philippe Sandler naar Amsterdam halen. Dat stelt Mike Verweij, die zich eerder al positief uitliet over de NEC-verdediger. Collega van De Telegraaf, Valentijn Driessen, twijfelt echter of de stopper een directe versterking is.

NEC-verdediger Philippe Sandler wordt recent steeds vaker aan Ajax gelinkt

Verweij klonk ook na de bekerfinale tegen Feyenoord erg enthousiast over de 27-jarige Amsterdammer in de podcast Kick-off. “Hij speelde wel élke bal vooruit. Ik heb het hier al een keer eerder geroepen, maar ik snap niet waarom Ajax niet in actie komt, of nóg niet in actie komt en die jongen onmiddellijk binnenhaalt. Hij had heel erg op zijn cv staan dat hij altijd geblesseerd was, maar volgens mij is hij nu al een seizoen fit.”

Twijfel bij Driessen

Valentijn Driessen heeft echter twijfels of Sandler het niveau wat Ajax nastreeft aankan. Verweij stipt echter aan dat er momenteel in de Johan Cruijff ArenA beperkte middelen zijn. “Ajax zal toch wat moeten. Die kunnen niet voor het derde jaar op rij 120 miljoen uitgeven. Ze zullen dus inventief moeten zijn. Deze jongen is gratis naar NEC gekomen. Ik denk dat je hem voor drie-vijf miljoen euro kunt ophalen. Verkoop je dan Sutalo, dan denk ik wel dat je een veel betere speler hebt. Als ik Ajax was, zou ik dus onmiddellijk Sandler halen”, besloot de clubwatcher.

Sandler speelde op jonge leeftijd elf jaar in de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in 2016 transfervrij naar PEC Zwolle. Hij schopte het nooit tot de hoofdmacht van de hoofdstedelingen.

Sandler goed genoeg voor Ajax?

  • 100%
  • Heb mijn twijfels…
288+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie