‘Van Nistelrooy grijpt meteen in bij PSV’

Foto: ‘Van Nistelrooy grijpt meteen in bij PSV’

Ruud van Nistelrooy zal zaterdagavond ongetwijfeld kritisch naar PSV hebben gekeken. De Eindhovenaren maakten een 3-0 achterstand ongedaan bij FC Twente, maar de trainer zal vrijwel zeker actie ondernemen na een kritische analyse.

De Volkskrant schrijft: “Na 96 even enerverende als spectaculaire minuten had de nieuwbakken trainer van PSV een helder overzicht van de kwaliteiten en gebreken waarmee hij komend seizoen aan de slag kan. De oud-spits van onder meer PSV, Manchester United en Real Madrid zal met grote tevredenheid een plusje hebben gezet achter de woorden veerkracht en weerbaarheid. Grotere zorgen moet hij hebben over de stabiliteit van PSV.” 

Nieuwe doelman

Van Nistelrooy zal bij PSV vrijwel zeker een nieuwe koers introduceren. “Het is de vraag met welke spelers hij zijn geliefde spel kan en wil gaan spelen komend seizoen”, vervolgt de krant. “Hoe dan ook zal Van Nistelrooy na zaterdagavond een nog groter vraagteken hebben gezet achter de vraag wie komend seizoen zijn doelman is. De gehuurde reservekeeper Yvon Mvogo vertrekt bij PSV en Joël Drommel ging tegen zijn oude club bij twee doelpunten van Twente-spits Ricky van Wolfswinkel opnieuw opzichtig in de fout.”

Veerman onomstreden

Waar PSV vermoedelijk een nieuwe doelman gaat halen, daar lijkt een andere PSV’er onomstreden te worden. De Volkskrant bericht: “Als Van Nistelrooy deze week nog eens door zijn notities bladert, is de kans groot dat hij de naam van Joey Veerman in dikgedrukte letters tegenkomt. Fraai was diens treffer waarmee hij PSV na een dramatisch begin enigszins terugbracht in de wedstrijd (3-1). De middenvelder die deze winter overkwam van Heerenveen blies in zijn eentje weer wat lucht in de longen van zijn ploeg en moet een van de dragende spelers worden van het nieuwe PSV.”

Wint PSV in Leicester? De odd is 3.20!

Is een nieuwe doelman noodzakelijk?

  • Ja
  • Nee
1430+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie