Cole haalt keihard uit naar Ziyech: ‘Kom op’

Foto: Cole haalt keihard uit naar Ziyech: ‘Kom op’

Hakim Ziyech maakte dinsdagavond een belangrijke treffer voor Chelsea. De aanvaller besloot echter niet te juichen na het doelpunt, een actie die Joe Cole moeilijk te begrijpen vindt.

De analist van BT Sport speelde zelf jarenlang voor Chelsea en weet als geen ander hoeveel druk erbij komt kijken om bij de club te spelen. Hoewel hij het goed begrijpt dat het teleurstellend is als je op de reservebank belandt, is Cole van mening dat je altijd met een positieve blik naar de club moet kijken.

In dat opzicht is Cole van mening dat het onbegrijpelijk is dat Ziyech niet blij was na zijn treffer tegen Brighton & Hove Albion. “Als hij in mijn team zou spelen, zou ik zeggen: kom op”, stelde Cole. “Je weet dat jongens ontevreden zijn als ze niet spelen. Maar als ik van de bank zou komen en zou scoren, zou het mij juist energie geven.”

Vervolgens heeft de analist nog wel een goed woord over voor de Marokkaan. Volgens hem is niet het juichmoment, maar de treffer een signaal naar hoofdtrainer Thomas Tuchel dat hij in het basisteam thuishoort. Cole ziet dat Ziyech het moeilijk heeft met de overstap van de eredivisie naar de Premier League, maar denkt dat de speler nog wel wat stappen gaat maken.

Transfer mogelijk

Het is echter niet uitgesloten dat Ziyech in de winterstop nog een transfer maakt. Door zijn uitstekende periode bij Ajax staat hij nog altijd in de belangstelling van vele Europese clubs. Onder meer Borussia Dortmund en Barcelona zouden hem graag willen binnenhalen, maar vooralsnog kwam er geen officieel bod richting Chelsea.

Maakt Ziyech de openingstreffer tegen Tottenham Hotspur? Pak 7 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Ziyech nog bij Chelsea slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
236+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie