Fabrizio Romano: ‘Van de Beek-onzekerheid’

Foto: Fabrizio Romano: ‘Van de Beek-onzekerheid’

Dat Donny van de Beek met zijn ziel onder zijn arm rondloopt bij Manchester United is wel duidelijk, maar we weten nog altijd niet of hij een transfer gaat maken in de winterstop. Volgens ‘transfergoeroe’ Fabrizio Romano heerst er vooral onzekerheid.

Via Twitter maakt de journalist bekend dat de hoge heren op Old Trafford nog géén beslissing hebben genomen over een eventuele verhuurperiode. Borussia Dortmund zou voorzichtig geïnteresseerd zijn in een samenwerking, maar echt concreet is dit niet.

Romano weet overigens dat interim-manager Ralf Rangnick van The Red Devils Van de Beek binnenboord wil houden, maar het is natuurlijk de vraag wat de oud-Ajacied hier zélf van vindt. Hij komt al geruime tijd niet (of maar mondjesmaat) aan spelen toe in Manchester.

‘Donny moet keihard werken’

Afgelopen maandag viel Van de Beek in tegen Aston Villa in de FA Cup (1-0 winst). Hij mocht twintig minuutjes meedoen en werd na het laatste fluitsignaal geprezen door zijn coach: “Hij moet gewoon hard werken. Ik heb hem tot nu toe leren kennen als iemand met een geweldige mentaliteit, hij werkt keihard tijdens iedere training. Hij is echt een enorme teamspeler en er komen absoluut wedstrijden waarin hij zijn kansen zal krijgen.”

Het probleem is natuurlijk dat Rangnicks ontslagen voorganger Ole Gunnar Solskjaer dit óók steeds zei. De Noor maakte zijn woorden echter nooit waar…

Verdien 2.40 keer je inleg als United wéér van Aston Villa wint!

Moet hij vertrekken?

  • Ja
  • Nee
33+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie