AC Milan-directeur getroffen door keelkanker

Foto: AC Milan-directeur getroffen door keelkanker

AC Milan is opgeschrikt door vervelend nieuws. Doktoren hebben bij algemeen directeur Ivan Gazidis keelkanker geconstateerd, al is de verwachting dat hij volledig zal herstellen.

Gazidic zal in speciale klinieken worden behandeld en blijft ondertussen aan het werk. “De diagnose kanker komt natuurlijk nooit gelegen”, schrijft de bestuurder in een verklaring. “Maar gelukkig is dit een vorm van kanker die goed te genezen valt en daarnaast is de diagnose ook positief.”

Daar voegt Gazidis aan toe: “Het medische team is echt van wereldniveau en ik heb de steun van geliefden en iedereen binnen AC Milan. Op basis van de adviezen die ik krijg heb ik vertrouwen in een succesvolle behandeling van de kanker, terwijl ik ook uitga van een volledig herstel.”

Ook doet hij een beroep op iedereen met twijfels. “Mijn diagnose laat nog maar eens zien hoe belangrijk het is om je regelmatig medisch te laten checken, zelfs als je geen last hebt van symptomen. Ik wil hierbij iedereen op het hart drukken om gezondheid altijd op de eerste plaats te zetten, zelfs als het dagelijks leven en werk veel tijd opslokken. Het is heel belangrijk om op regelmatige basis medische testen te ondergaan.”

Gazidis is sinds september 2018 werkzaam in Milaan. De tien jaar daarvoor had hij dezelfde baan bij Arsenal.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie