‘Degradatie leidt tot opmerkelijke toptransfer Nathan Aké’

Foto: ‘Degradatie leidt tot opmerkelijke toptransfer Nathan Aké’

Nathan Aké wordt al heel erg lang in verband gebracht met een toptransfer naar de top van de Premier League, maar mogelijk gaat het daar in de aankomende zomer eindelijk van komen. Vooral als AFC Bournemouth degradeert is er wat mogelijk.

Voetbal International schrijft in ieder geval op maandagochtend: “Chelsea hoopt dat AFC Bournemouth gaat degraderen. Dat klinkt heel vervelend, maar het is niet persoonlijk bedoeld: volgens The Guardian is Chelsea nog altijd geïnteresseerd in het terughalen van Nathan Aké (25), en de Nederlandse verdediger zal een stuk goedkoper zijn als Bournemouth degradeert. Chelsea wil Aké alleen hebben als hij een koopje is: het grote geld is gereserveerd voor Leicester City-linksback Ben Chilwell en RB Leipzig-spits Timo Werner.”

De Blues gaven al eerder ruim 40 miljoen euro uit aan de komst van Hakim Ziyech van Ajax. De bovengenoemde Werner kost ongeveer 60 miljoen euro en Chilwell is vermoedelijk nog duurder. Chelsea kan natuurlijk niet met geld blijven strooien en daarom hopen de Londenaren dat Bournemouth naar de Championship verdwijnt, zodat Aké op de kop getikt kan worden voor een ‘fooi’.

Het zou wel opvallend zijn als de Oranje-international daadwerkelijk naar Stamford Bridge verhuist. Aké stond immers al eerder onder contract bij Chelsea, dat hem in 2017 voor meer dan 20 miljoen euro aan Bournemouth verkocht.

Mooie transfer?

  • Ja
  • Nee
267+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie