Xavi Simons: ‘Wij maken nog kans op de titel’

Foto: Xavi Simons: ‘Wij maken nog kans op de titel’

Feyenoord heeft gisteren een enorme slag geslagen door De Klassieker van Ajax te winnen. De Rotterdammers staan nu zes punten voor op de Amsterdammers en acht punten voor op zowel PSV als AZ. Het kampioenschap lijkt dit seizoen dus naar De Kuip te gaan, of…

Xavi Simons gelooft nog in PSV-titel

PSV speelde gisteren teleurstellend gelijk tegen Vitesse, terwijl de Eindhovenaren nog wel op een vroege voorsprong waren gekomen. De maker van dat doelpunt, Xavi Simons, verscheen na afloop van de partij in de GelreDome met een chagrijnige gezichtsuitdrukking voor de camera van ESPN: “Het zit me echt dwars, ja.”

“We scoren die 1-0 en denken dat het wel goed gaat komen”, ging de Oranje-international verder. “Dat kan gewoon niet, die mentaliteit moet veranderd worden. Ik heb gescoord, maar we hebben ook gelijkgespeeld. Je strijdt voor de titel, er is geen excuus.”

Met een achterstand van acht punten zou het een stuntje zijn als PSV alsnog kampioen wordt… “Ik denk niet per se dat we geen kans meer maken. Maar ik denk niet dat wij de focus op hen moeten leggen.”

Ook Van Nistelrooij gelooft in kampioenschap

Oefenmeester Ruud van Nistelrooij sloot zich daarbij aan: “Nee, want er zijn nog acht wedstrijden te spelen. Daar trek ik nu geen conclusies over. Maar als je realistisch naar de stand kijkt, trek je nog geen harde conclusies, maar wel zachte. Ik ben teleurgesteld, maar nog meer teleurgesteld over het niveau dat we vandaag (zondag, red.) gehaald hebben. De hele wedstrijd een hoog niveau halen, dat is waar we naartoe moeten. Dat lukt nu nog niet en dat is teleurstellend.”

Geloof jij er nog in?

  • Ik wel
  • Ik niet
309+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie