‘Verrassende zomertransfer Mazraoui’

Foto: ‘Verrassende zomertransfer Mazraoui’

Noussair Mazraoui zou overwegen om deze zomer Bayern Munchen alweer te verlaten. De rechtsback beleefde een moeizaam seizoen bij der Rekordmeister en was de laatste maanden onder Thomas Tuchel niet zeker van een basisplaats. De bestemming is mogelijk ook duidelijk, de rechtsback is aangeboden bij Juventus.

Mazraoui aangeboden bij Juventus

Volgens Sky Italia is Mazraoui door Rafaela Pimenta, zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, aangeboden bij Juventus. Pimenta zou donderdag een onderhoud hebben gehad met De Oude Dame om een mogelijke transfer te bespreken. Juventus zoekt nog naar een nieuwe rechtsback, maar lijkt volgens het Italiaanse medium wel voorlopig de voorkeur te willen geven aan een rechtsback met Serie A-ervaring.

Eerder meldde Kicker al dat Mazraoui bezig zou zijn met een transfer omdat hij naar verluidt ongelukkig is bij der Rekordmeister, die afgelopen seizoen voor de elfde keer op rij landskampioen werd, op de slotronde van de Bundesliga. De Marokkaan zou het gevoel hebben dat hij door de nieuwe coach Thomas Tuchel slechts als ‘een handige back-up’ wordt gezien.

Ontevreden Mazraoui

De vleugelverdediger uitte eerder ook al zijn onvrede in gesprek met BILD. “In de eerste helft van het seizoen heb ik mij in het elftal gevochten. In die periode heb ik kunnen laten zien wat ik kan. Nu voelt het alsof men mij is vergeten, al zijn dat misschien grote woorden. Maar in het voetbal ben je zo goed als je was in je laatste wedstrijd. En mijn laatste wedstrijd is van lang geleden. Ik ben niet eens meer tweede keus, maar derde of vierde.”

Wordt Ajax komend seizoen kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verwacht jij dat Mazraoui deze zomer vertrekt bij Bayern?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
2287+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie