Van Hecke hoopt op Ronaldo-clash: ‘Dromen mag altijd’

Foto: Van Hecke hoopt op Ronaldo-clash: ‘Dromen mag altijd’

Jan Paul van Hecke hoopt komend seizoen zijn doorbraak te beleven bij Brighton & Hove Albion. De 22-jarige verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Blackburn Rovers, maar wil komend seizoen speelminuten maken in de Premier League.

De verdediger werd in 2020 voor twee miljoen euro overgenomen van NAC Breda, maar tot een basisplaats bij Brighton leidde dat nog niet. Van Hecke werd tussendoor ook nog verhuurd aan SC Heerenveen. Tegenover Omroep Zeeland vertelt de verdediger nu voor zijn kans te willen gaan. “Dat was vorig jaar ook al zo, maar toen zat ik met een blessure. Nu gaan we hopelijk een mooie voorbereiding draaien en dan gaan we zien wat er gaat gebeuren.”

Debuut op Old Trafford

Vorig seizoen was het volgens Van Hecke moeilijk om voor zijn kans te gaan. “Toen was het niveau echt hoog en dacht ik: zo, ik moet nog echt stappen maken. Alleen heb ik nu echt een goed seizoen gedraaid en ben ik aan het Engelse voetbal gewend. Dat scheelt ook wel veel, ik ben benieuwd hoe ik ervoor sta.”  Van Hecke kan mogelijk zijn debuut maken op Old Trafford, waar Manchester United de tegenstander is in de eerste speelronde van de Premier League. “Het zou wat zijn. Dromen mag altijd. Debuteren tegen Cristiano Ronaldo op Old Trafford. We gaan het zien.”

TIP: Stunt Brighton op Old Trafford? Pak ruim 5x je inzet!

Kan Van Hecke het niveau van de Premier League aan?

  • Ja
  • Nee
19+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie