‘Vandaag Inside zet ‘NOS-act’ op non-actief’

Foto: ‘Vandaag Inside zet ‘NOS-act’ op non-actief’

Johan Derksen heeft zich mateloos gestoord aan het interview dat Joep Schreuder hield met PSV-trainer Peter Bosz. De Snor noemde het gesprek stuitend en vindt dat Schreuder een ‘act’ opvoert. Derksen is van mening dat de NOS beter afscheid kan nemen van Schreuder.

Vandaag Inside-heren kraken NOS-verslaggever Joep Schreuder

Maandagavond komt de naam van Schreuder ter tafel bij bij Vandaag Inside waar presentator Wilfred Genee oppert dat de sportjournalist maar premier van Nederland moet worden. “Dan zijn we wel van die rare verhalen verlost bij Studio Voetbal“, haakt Derksen erop in, die niet begrijp dat Schreuder nog actief is voor de NOS. “Ik snap niet dat die man nog losgelaten wordt. Het maakt mij niet uit wat hij doet, maar die gemaakte zinnetjes… Ik vind het zo stuitend. Het is toch een act.”

René van der Gijp heeft zich ook verbaasd over het interview van Schreuder en meent dat de verslaggever ergens naar op zoek was. “Stiltes laten vallen, hopen dat Peter Bosz gaat huilen. Dat deed hij niet. Ook Bosz wordt ongemakkelijk. Schreuder laat stiltes vallen en Bosz denkt dan: mag ik nu gaan of niet?

Genee zegt zich ook te kunnen vinden in de woorden van Derksen, die eveneens vindt dat Schreuder een act opvoert tijdens zijn interviews. “Het is zo gemaakt allemaal, doe nou gewoon even normaal. Stel nou gewoon een paar normale vragen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Eens met de heren van Vandaag Inside?

  • Ja, Schreuder voert een act op
  • Nee, Schreuder is een uitstekende verslaggever
621+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie