Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Slot neemt afscheid bij Feyenoord: “Dat vind ik altijd het mooiste”

Foto: Slot neemt afscheid bij Feyenoord: “Dat vind ik altijd het mooiste”

Arne Slot neemt vanmiddag afscheid van Feyenoord en de Eredivisie. De trainer vertrekt naar Liverpool en wordt in De Kuip tegen Excelsior nog één keer in het zonnetje gezet. Hoewel het geen normale aanloop naar een wedstrijd was, probeerde de trainer de voorbereiding wel zo normaal mogelijk te houden.

Succestrainer Arne Slot neemt zondag afscheid bij Feyenoord

Helaas moeten er tijdens Feyenoord – Excelsior een aantal vakken leeg blijven, maar de supporters gebruikten het om een spandoek van Slot neer te leggen. “Heel mooi. Heel jammer dat er geen mensen zitten, omdat een volle Kuip is met niks te vergelijken”, reageerde Slot voor de camera van ESPN. “Maar in mijn herinnering kan ik twee wedstrijden voorbij halen, dat is de vakken ook leeg waren, ik dacht tegen Shakhtar en Sturm Graz. Voor die uitslagen zou ik vandaag tekenen. Maar of het spandoek lijkt? Ik vind hem wel goed gelukt ja. Soms hebben ze wel eens een iets te dikke kop, maar dit klopt wel denk ik.”

Mooie woorden van spelers

Hoe nam Slot afscheid binnen de club? “Met name gisteren veel, en natuurlijk veel berichtjes, mailtjes, mensen die iets persoonlijks tegen je willen zeggen. Gisteren, voor mijn gevoel althans, ook met de spelers. Een filmpje en veel mooie dingen die ze zeiden. Ik vind het het mooiste altijd als ze iets zeggen over mij als mens. Dus natuurlijk hoor ik ook dat ze veel van me geleerd hebben en dat soort zaken, maar als daar achteraan nog komt iets menselijks, dan vind ik dat het allermooiste.”

Toch wachtte er zondag wel gewoon een competitiewedstrijd. “Ik heb getracht vandaag de bespreking zo te houden als alle anderen. En de aanloop tot nog toe is hetzelfde, alleen je heb wel constant mensen die zeggen: ‘hé, het is de laatste’ of ‘ik wil je nog even bedanken’. Waar normaal de volle focus op de wedstrijd ligt, daar ligt het voor de jongens denk ik nog steeds, maar richting mij gaat het ook veel over het afscheid.”

Verwacht je een emotioneel afscheid?

  • Zeker wel
  • Valt mee
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie