Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Hartman was dicht bij toptransfer: “Nu willen ze me denk ik niet meer”

Foto: Hartman was dicht bij toptransfer: “Nu willen ze me denk ik niet meer”

Chelsea had serieuze plannen om Quilindschy Hartman naar de Premier League te halen. Door de zware blessure van de Feyenoorder zit een move naar de Engelse grootmacht er voorlopig ieder geval niet in.

Chelsea had concrete interesse in Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman

In het begin van het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie deed Hartman uit de doeken dat zo’n vijf ploegen zich gemeld voor hem hadden. Chelsea leek van hen het meest concreet. “Ik denk dat ze me nu niet willen hebben, maar ze wilden mij wel heel graag hebben, ja”, bevestigde de linkervleugelverdediger. “Het begon al in de winterstop. Ze kwamen naar Feyenoord, maar op dat moment wilde ik het zelf eigenlijk ook niet. Ik was net doorgebroken, begon net alles te spelen en haalde het Nederlands elftal. Het EK kwam er ook aan. Er was niet echt sprake van.”

“Helaas is het anders gelopen”

“Vanuit Feyenoord was ook duidelijk: in de zomer staan we ervoor open, maar nu niet. De laatste maanden kwamen ze weer terug en wilden ze me heel graag hebben. Helaas is het anders gelopen. Nu blijf ik lekker bij Feyenoord, maar er is een grote kans dat het anders wel gebeurd was”, zei de international over een toptransfer naar Chelsea.

Volgens Hartman lag er bij Chelsea een plan klaar. “Ze hebben me nu veel sterkte gewenst en gezegd dat de interesse niet stopt.” De zwaar geblesseerde verdediger komt dit kalenderjaar vermoedelijk niet meer in actie.

Kan Hartman mee in de Premier League-top?

  • Zonder twijfel!
  • Lijkt me niet
78+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie