‘Dit houdt Arne Slot bij Feyenoord’

Foto: ‘Dit houdt Arne Slot bij Feyenoord’

Arne Slot werd recentelijk in verband gebracht met een mogelijk hoofdtrainerschap bij Bayern München. Naar verluidt zouden ook andere grotere Europese clubs de Nederlandse oefenmeester op het lijstje hebben staan. Een vertrek lonkt, maar een langer verblijf hoort volgens de Feyenoord-watchers Dick van Egmond en Martijn Krabbendam ook tot de mogelijkheden, die weten wat daar voor nodig is.

Snelle toptransfers Feyenoord zorgen voor langer verblijf Slot

In de Dick Voormekaar podcast Extra van Voetbal International vertelt Van Egmond wat er nodig zal zijn om Slot in Rotterdam te houden. “Ze moeten hem heel veel goede spelers geven. En op tijd! Niet één dag voor de deadline als de competitie allang begonnen is.” Krabbendam kan zich in die suggestie vinden. “Dat is het belangrijkste. Je kunt deze trainer nog een jaar behouden voor Feyenoord, als je hem goede spelers geeft op tijd.”

Volgens Van Egmond is het duidelijk dat algemeen directeur Dennis te Kloese daarvoor de touwtjes in handen heeft. “De druk ligt bij Don Dennis. Die moet nu doorpakken en ik acht hem wel daartoe in staat.” Voor Feyenoord lijkt dan ook een drukke transferzomer te wachten. De Rotterdammers moeten zelf naar waarschijnlijkheid ook rekening houden met het vertrek van een aantal sterkhouders.

Zorgt sneeuwbaleffect voor Arne Slot-vertrek?

De naam van Slot is gevallen bij Bayern München, maar daar geldt de oefenmeester niet als topkandidaat. Der Rekordmeister zet in op de komst van Xabi Alonso, waardoor er een plek kan vrij komen bij Bayer Leverkussen. Dat geldt ook voor Brighton Hove & Albion, waar Robert de Zerbi hoogstwaarschijnlijk gaat vertrekken naar een Europese topclub. De Italiaan wordt genoemd bij Liverpool, Barcelona en Manchester United. Door een sneeuwbaleffect zou het goed kunnen dat clubs als Leverkussen en Brighton gaan aankloppen in Rotterdam. Dan zal er wel een transfersom op tafel gelegd moeten worden, gezien Slot nog vastligt tot medio 2026.

Verwacht jij dat Slot bij Feyenoord blijft?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
2639+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie