Van Bommel gaat Noa Lang ‘wel even Appen’: “Hij heeft zijn kuren, maar..”

Foto: Van Bommel gaat Noa Lang ‘wel even Appen’: “Hij heeft zijn kuren, maar..”

Mark van Bommel werd met zijn Royal Antwerp afgelopen zondag kampioen van België door zelf met 2-2 gelijk te spelen bij RC Genk, waar Club Brugge verrassend met 1-3 won bij de toenmalige koploper Union St. Gillis. Noa Lang maakte de beslissende treffer.

‘Als je hem kan raken en meeneemt, is Lang een absolute topspeler in België’

“Ik ga Noa Lang wel een appje sturen, ja. Dat heb ik nog niet gedaan, ik had wel de trainer van Club Brugge op de app”, reageert Van Bommel in de uitzending bij Ziggo Sport. “Een uitzonderlijke speler. Hij heeft zijn kuren, maar als je hem kan raken en meeneemt, is hij een absolute topspeler in België.”

Een week eerder liet Antwerp nog een ‘matchpoint’ liggen door gelijk te spelen tegen St. Gillis. “Vorige week ging iedereen er vanuit dat het zou gebeuren. Toen was de teleurstelling zó groot en zaten we diep in de put. Die knop kun je niet zomaar omzetten.” Zelf was hij ‘een geslagen vogeltje’, erkent Van Bommel.

Trainerscarrière terug op juiste pad

Maar de rug werd gerecht en Antwerp pakte de titel in Genk. Een opsteker voor Van Bommel, na matige periodes bij PSV en VfL Wolfsburg. “Je wordt als coach vaak gemeten aan prijzen, maar dat is voor mij niet het allerbelangrijkste. De spelers zijn de graadmeter voor mij, daar doe je het uiteindelijk voor. Als zij aangeven wat te hebben geleerd en je een goede trainer te vinden, daar doe je het uiteindelijk voor. Dat is de bevestiging voor mij.”

Van Bommel zal uiteindelijk een wereldtopclub trainen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
209+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie