Noa Lang doet boekje open over afwezigheid bij PSV

Foto: Noa Lang doet boekje open over afwezigheid bij PSV

Noa Lang heeft de fans van PSV via zijn persoonlijke Instagram-pagina toegesproken. De buitenspeler bedankt de supporters voor het kampioensfeest en doet een boekje open over zijn door blessures geteisterde seizoen.

Noa Lang over blessures bij PSV

“PSV’ers, allereerst wil ik iedereen bedanken voor de afgelopen dagen”, begint Lang zijn verhaal op Instagram. “Gruwelijk man, en ik ga dit nooit meer vergeten”, schrijft de buitenspeler. Het verhaal neemt daarna een totaal andere wending.

“Ik ben niet het type persoon die de buitenwereld laat merken wat er zich mentaal allemaal afspeelt en ik hou dingen graag prive, maar ik vind dat ik dat nu wel moet doen om dingen duidelijk te maken”, vervolgt hij. “Mentaal was het geen makkelijk jaar. Elke wedstrijd was het confronterend om mijn team te zien spelen en zelf niet mee te kunnen doen door een hamstringprobleem waar ik sinds augustus last van heb.” De problemen met Langs hamstring duurden volgens hem voort door drie verkeerde diagnoses. Daar kwam hij in januari pas achter. Het werd Lang toen duidelijk dat het probleem groter was dan hem verteld was.

“Er zijn fouten gemaakt, maar ik neem niemand iets kwalijk”, gaat de buitenspeler verder. “Ook heb ik de ziekte van Pfeiffer gehad, wat het hele revalidatieproces niet makkelijker heeft gemaakt. Maar ik ben altijd blijven lachen. Ik wil iedereen binnen PSV bedanken voor alle steun en waardering die ik vanaf dag 1 krijg. PSV is een warme familieclub en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken. Ook al voelde dat voor mij persoonlijk de afgelopen maanden niet zo. Ik ben trots op mijn team, en ik focus me nu al op volgend seizoen waarin we samen alle prijzen gaan pakken”, besluit hij ambitieus.

Goed dat Lang dit verhaal vertelt.

  • Ja, dit verduidelijkt veel.
  • Nee, voegt niks toe.
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie