Turkse profclub meldt dramatisch nieuws: Atsu nog altijd vermist

Foto: Turkse profclub meldt dramatisch nieuws: Atsu nog altijd vermist

De rampzalige aardbevingen in Turkije heeft nu ook een dodelijk slachtoffer geëist in de voetbalwereld. De Turkse club Yeni Malatyaspor maakte bekend dat Ahmet Eyüp Türkaslan overleden is aan gevolgen van de aardbeving. De doelman is teruggevonden onder het puin.

Het lichaam van de doelman werd gevonden onder het puin, nadat tal van gebouwen zijn ingestort door de hevige aardbevingen. Zijn club Yeni Malatyaspor bracht via twitter een statement naar buiten. “Onze doelman Ahmet Eyüp Türkaslan verloor zijn leven nadat hij werd teruggevonden onder de puin van de ravage in ons land. Rust in vrede en we zullen je nooit vergeten mooi mens.”

Status Atsu

Türkaslan was echter niet de enige profvoetballer die onder het puin is beland. Ook voormalig Vitesse-speler Christian Atsu wordt nog altijd vermist. Eerder kwamen er berichten naar buiten dat Atsu levend onder het puin vandaan gehaald zou zijn, maar zijn zaakwaarnemer vertelde dat dit nieuws niet klopte. Het is onduidelijk of en waar Atsu nog onder het puin ligt.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie