Vertrouwen bij Van den Brom: “Kunnen een goede selectie neerzetten”

Foto: Vertrouwen bij Van den Brom: “Kunnen een goede selectie neerzetten”

Mocht Vitesse de proflicentie weten te behouden, staat John van den Brom volgend seizoen aan het roer bij de Arnhemse club. Interim algemeen directeur Edwin Reijntjes is daar erg blij mee, zeker gezien de situatie waarin Vitesse zich begeeft.

John van den Brom denkt in Keuken Kampioen Divisie een goede Vitesse-selectie te hebben

“Als je ziet in wat voor situatie Vitesse verkeert. Dat iemand met de reputatie van John dan toch instapt, is iets om heel blij om te zijn. We zijn heel trots dat dat is gelukt”, aldus Reijntjes tegenover De Telegraaf. Van den Brom wil met Vitesse uiteraard de Keuken Kampioen Divisie zo snel mogelijk weer willen inruilen voor de Eredivisie.

De 57-jarige trainer geniet veel vertrouwen in Arnhem. “Het belangrijkste is dat ik als trainer thuis kom bij de club waar ik ooit begonnen ben in 1986 als speler. Het is vierde keer dat ik bij Vitesse ben. Twee periodes als speler en nu ook voor de tweede keer als trainer. Het voelt zeker als thuiskomen. Dat doet mij heel veel. Clubliefde in het betaald voetbal wordt vaak onderschat en overschat, maar bestaat zeker nog”, zegt Van den Brom.

Mogelijkheden

Van den Brom denkt dat hij ondanks de financiële problemen met een goede selectie kan gaan werken. “Ik kan mijn ei kwijt in het samenstellen van de selectie. Daar moeten we ons met z’n allen op gaan richten. Spelers zijn er genoeg. Natuurlijk hoop ik zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben, zodat je iets kunt bieden aan spelers. Er zijn genoeg mogelijkheden om een goede selectie neer te zetten, zeker op Keuken Kampioen Divisie-niveau.”

Verwacht je een sterk Vitesse in de KKD?

  • Ja, ze zullen een goede selectie hebben
  • Eigenlijk niet
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie