Transfersoap bereikt anticlimax na gebaartje Enzo Ferández

Foto: Transfersoap bereikt anticlimax na gebaartje Enzo Ferández

De afgelopen maand werd er volop geschreven over een transfer van Enzo Fernández naar Chelsea. De Argentijn sloeg zelfs wedstrijden van SL Benfica over, in afwachting van een mogelijke transfer. Maar afgelopen dinsdag speelde hij wel weer mee.

In het bekerduel met Varzim (2-0 zege) scoorde Fernández en dat vierde hij door het logo van Benfica te kussen; het signaal dat hij deze maand gewoon in Lissabon zal blijven, weten de Portugese media. Trainer Roger Schmidt bevestigt nu aan transfergoeroe Fabrizio Romano dat hij ‘er nu vanuit durft te gaan dat Fernández aan het einde van de maand gewoon nog Benfica-speler is’.

Schmidt hekelde Chelsea

Onlangs sprak Schmidt al schande van de werkwijze van Chelsea: “We willen Enzo helemaal niet verkopen. Er is een club die hem wil, en zij hebben Enzo het hoofd dol gemaakt, maar ze weten ook dat de afkoopclausule honderdtwintig miljoen euro bedraagt. Het is respectloos, ik kan echt niet accepteren wat zij doen.”

“Ze maken de speler in kwestie gek. Ze deden alsof ze de ontsnappingsclausule van honderdtwintig miljoen zouden gaan betalen, maar wilden daarna plots toch weer onderhandelen over een lagere som.” Afgelopen zomer haalden de Portugezen Fernández nog voor slechts twaalf miljoen euro op bij River Plate.

Estadio da Luz

Liga Portugal

15 januari 2023

19:00

Benfica
Sporting CP
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 16:48.

Enzo is nu al wereldtop

  • Eens
  • Dat nog niet
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie