‘Toekomst Antoine Griezmann ligt in Serie A’

Foto: ‘Toekomst Antoine Griezmann ligt in Serie A’

Antoine Griezmann wordt momenteel door FC Barcelona uitgeleend aan competitiegenoot Atlético Madrid, maar mogelijk ligt de toekomst van de Fransman niet in het Estadio Wanda Metropolitano. De Italiaanse Serie A lonkt namelijk.

Voetbal International bericht op zaterdag: “Antoine Griezmann is momenteel nog verhuurd door Barcelona aan Atlético Madrid, maar kan mogelijk La Liga snel gaan verlaten. Volgens La Gazzetta dello Sport wil Juventus de Franse spits namelijk overnemen.”

“De gerenommeerde Italiaanse sportkrant denkt dat Griezmann de ideale man is die kan samenspelen met aanvalsleider Dusan Vlahovic”, vervolgt het blad. “Griezmann zit in de Spaanse hoofdstad momenteel in een lastig parket, omdat hij door een constructie in het contract niet meer dan een half uur mag spelen. Daar lijkt de aanvaller genoeg van te hebben. De Oude Dame houdt hem in de gaten.”

Rel

Griezmann was onlangs nog het middelpunt van een heuse rel tussen Atlético en Barça. Speelt de linkspoot namelijk meer dan vijftig procent van de minuten waarvoor hij beschikbaar is, dan dienen de Madrilenen veertig miljoen euro voor hem op tafel te leggen. Daarom wordt hij constant maar dertig minuten ingezet door oefenmeester Diego Simeone: “Jullie kennen me nu al tien jaar. Ik ben een echte clubman en dat zal ik altijd blijven. Het is beter om dertig minuten goed te spelen dan zestig minuten slecht.”

TIP: Verdien 2.13 keer je inleg als Atlético bij Club Brugge wint!

Goede stap?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie