Terugkeer op Nederlandse velden officieel voor Lammers

Foto: Terugkeer op Nederlandse velden officieel voor Lammers

Sam Lammers vertrok in 2020 uit Nederland en ging het avontuur aan in Italië. Na bijna vier jaar keert hij weer terug op de Nederlandse velden. FC Utrecht huurt de lange spits van het Schotse Rangers waar hij nauwelijks tot speeltijd kwam.

Lammers na jaren weer terug in de Eredivisie

Sam Lammers speelde jarenlang in de jeugd van PSV. Tijdens een verhuurperiode aan Heerenveen brak hij echt door op de Nederlandse velden als spits. Bij PSV kwam het er daarna niet meer uit. Zodoende vertrok hij in 2020 naar Atalanta Bergamo. Na verhuurd te zijn geweest aan Eintracht Frankfurt, Empoli en Sampdoria vertrok Lammers in de zomer naar het Schotse Rangers. Hier hoopte hij vast zijn carrière een nieuw leven in te blazen. Met Kemar Roofe, Cyriel Dessers en Danilo had hij drie grote concurrenten voor in de spitspositie. Hij verloor de strijd om een basisplaats en verkiest nu een huurperiode in Utrecht boven een langer verblijf in Schotland.

Het FC Utrecht van Ron Jans zal blij zijn met de komst van Lammers. Anthony Descotte en Isac Lidberg zijn beide geblesseerd, waardoor de spoeling in de aanval wat dun is. Met Lammers haalt de ploeg een vrij ervaren speler die weet hoe hij doelpunten moet maken in de Eredivisie.

Verkeerd gebruikt in Schotland

Zoals eerder aangegeven moest Lammers in Schotland de concurrentiestrijd aan met Roofe, Dessers én Danilo. Daardoor stond hij nauwelijks als nummer 9 op het veld. Lammers kreeg de kans in 31 wedstrijden bij Rangers. Hij kwam echter slechts tot 2 doelpunten en 2 assists.

Lammers is een aanwinst voor Utrecht

  • Ja, hij staat er direct voor Utrecht
  • Het is een nuttige speler
  • Nee, Lammers hadden ze niet nodig
91+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie