Teleurstelling bij Feyenoord: “Doodziek van”

Foto: Teleurstelling bij Feyenoord: “Doodziek van”

Mats Wieffer heeft een rotgevoel overgehouden aan zijn eerste Klassieker als Feyenoorder. De middenvelder werkte twintig minuten voor tijd een kopbal van Davy Klaassen onfortuinlijk in eigen doel.

Klaassen kreeg het doelpunt op zijn naam, maar Wieffer baalt vanzelfsprekend als een stekker. Aan ESPN laat hij weten: “Ik wilde de bal laten lopen in de hoop dat Justin (Bijlow, red.) achter me staat, maar hij kopte iets te hard. De bal kwam net onder m’n knie, waardoor het allemaal heel ongelukkig gaat.”

“Ik ben er doodziek van, ik baal er heel erg van. Alleen denk ik niet dat ik er heel veel aan kon doen”, aldus Wieffer, die desondanks genoot van zijn eerste Feyenoord – Ajax. “Het was een geweldige sfeer, dat deed wel wat met ons. Zo vaak speel je niet zo’n wedstrijd.”

‘Voelt als een nederlaag’

Volgens Justin Bijlow was de teleurstelling sowieso groot aan Feyenoord-zijde. “Ik heb een Feyenoord met heel veel energie gezien, dat zeker de eerste zestig minuten de overhand had. Niet echt met uitgespeelde kansen, maar wel meer dan de tegenstander. In de tweede helft konden ze wat makkelijker de vrije man vinden en zie je dat het een ploeg met kwaliteit is die er onderuit kan voetballen.”

“Het voelde een beetje als verliezen. Vanwege die laatste kans heb je het gevoel dat wij hadden moeten winnen. We waren niet blij, dat is logisch. We gaan altijd vol voor de winst”, aldus Bijlow.

Wint Feyenoord met 2-0 van NEC?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Feyenoord de titel pakken?

  • Ja
  • Nee
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie