Spakenburg blijft stunten in de beker

Foto: Spakenburg blijft stunten in de beker

Afgelopen seizoen wist Spakenburg wonder boven wonder de halve finale van de KNVB Beker te behalen. Toen werd er met 1-2 verloren van PSV en strandde de ploeg net voor de finale. Dit seizoen is de club weer goed begonnen. Helmond Sport werd namelijk met 3-1 verslagen door Spakenburg in de eerste ronde van de beker.

Nieuw sprookje?

Afgelopen seizoen was een regelrecht sprookje voor Spakenburg. Er werd gewonnen van FC Utrecht in de kwartfinale van de beker en in de halve finale hield de ploeg lang stand tegen PSV. De club wist de trainer en de meeste spelers bij de ploeg te houden. Op dinsdagavond werd er dus met 3-1 van Helmond Sport gewonnen.

De bezoekers uit Helmond begonnen de wedstrijd goed en kwamen op een 0-1 voorsprong. Topscorer van vorig seizoen Floris van der Linden bracht Spakenburg langszij en de ploegen gingen met een gelijke score de rust in. Daarna leek dit duel te gaan eindigen in een gelijkspel en zou er een verlenging aan te pas moeten komen. In minuut 92 scoorde Ahmed El Azzouti echter het winnende doelpunt en twee minuten later maakte Sam van Huffel het derde doelpunt voor Spakenburg. Helmond Sport is niet een ploeg van het kaliber FC Utrecht, maar Spakenburg verslaat toch een professionele voetbalclub.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie