Slot doet oproep aan fans: “Zorg dat het niet over ongeregeldheden gaat”

Foto: Slot doet oproep aan fans: “Zorg dat het niet over ongeregeldheden gaat”

Arne Slot vindt dat het tijdens De Klassieker louter over voetbal moet gaan, en dat er geen plaats is voor ‘allerlei ongeregeldheden’. Dat liet de Feyenoord-trainer dinsdag weten op de nieuwjaarsreceptie, waar hij ook nog lovende woorden had voor zijn aanvoerder Orkun Kökcü.

Feyenoord organiseerde dinsdag de nieuwjaarsreceptie in De Kuip. Slot nam er even het woord. “We hebben heel veel goodwill kunnen kweken in het afgelopen jaar”, trapte de oefenmeester af.

“Zorg ervoor dat het na de wedstrijd, ongeacht het resultaat, niet hoeft te gaan over allerlei ongeregeldheden. Wij gaan er alles aan doen om te winnen”, aldus Slot. “Als we verliezen, moet het niet zo zijn dat we niet meer trots kunnen zijn op Feyenoord of dat er allerlei negativiteit over ons heen komt.”

Kökcü

Kökcü hield nog een praatje na zijn trainer. Slot liet zich lovend uit over zijn aanvoerder. “Hij weet zich steeds makkelijker te verwoorden. Dat vind ik een mooie ontwikkeling die het aanvoerderschap met zich mee brengt. Ik werk nu anderhalf jaar met Orkun en hij heeft me nog geen dag teleurgesteld als het gaat over de manier waarop hij op het veld staat. Het is een fantastische voetballer aan de bal, maar hij is met regelmaat nu ook een voorbeeld zonder bal.”

Maakt Kökcü de eerste goal tegen Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verwacht je ongeregeldheden zondag?

  • Eigenlijk wel
  • Nee, dat zal wel meevallen
193+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie