‘Servies vliegt door de kamer na naaiactie Verlinde in VI’

Foto: ‘Servies vliegt door de kamer na naaiactie Verlinde in VI’

Albert Verlinde heeft donderdagavond voor een woede-uitbarsting gezorgd bij Joop van der Ende door een scoop die hij meldde in Vandaag Inside. Dat vertelt Story-baas Guido den Aantrekker in Shownieuws. Verlinde meldde dat René van Kooten de rol van Rob de Nijs gaat spelen in de musical over laatstgenoemde.

‘Joop van der Ende woedend na scoop Albert Verlinde in Vandaag Inside’

“Ja, heerlijk dat Albert een nieuwtje meeneemt naar de tafel, maar niet helemaal de bedoeling volgens mij?”, lacht presentatrice Dyantha Brooks. Entertainmentdeskundige Eline de Ruig: “Nee, dit is niet de bedoeling natuurlijk, want er zit zo’n heel plan achter natuurlijk. Je wil dat op een bepaald moment laten zien. Als het zo is dat René deze rol gaat spelen komen er ook nog wel wat andere gevolgen bij kijken, want hij is aangekondigd voor de musical Shrek.”

De Ruig vervolgt: “Nou loopt die musical tot mei 2025 en gaat Malle Babbe in februari 2025 starten, maar goed, hij is dan wel drie maanden daar niet te zien. Dat zullen ze ongetwijfeld goed oplossen, maar ja…” Den Aantrekker ziet het als een naaistreek richting Joop van der Ende, de baas van het theaterproductiebedrijf achter de show over De Nijs. “Het is een valse streek. Ze komt het absoluut wel over.” De musical is immers niet van het productiehuis van Verlinde zelf. “We kennen Joop als vrij driftig. Daar gaat nu een heel Wedgwood-servies door de kamer heen. Zou het niet een stunt van Joop zijn dat hij Albert verkeerd heeft laten tippen en het hem helemaal niet is?”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat Van der Ende woest was hierom

  • Ja
  • Nee
1148+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie