Sergio Ramos hoofdrolspeler bij Sevilla-Real Madrid

Foto: Sergio Ramos hoofdrolspeler bij Sevilla-Real Madrid

Real Madrid heeft op zaterdagavond niet van Sevilla weten te winnen. Het werd 1-1 en Sergio Ramos, die het opnam tegen zijn voormalige broodheer, was dé hoofdrolspeler in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Hij blonk uit, maar was ook betrokken bij verschillende opstootjes.

Sergio Ramos vredestichter én vechtersbaas

En dat terwijl het duel helemaal niet zo goed begon voor de Spaanse centrumverdediger. Al na vier minuten spelen kon De Koninklijke namelijk juichen, althans… zo leek het. Na een hoekschop werd er slecht uitverdedigd door Sevilla, waardoor de bal terechtkwam bij Jude Bellingham. Via de Engelsman kreeg Federico Valverde het leer en de Uruguayaan scoorde via het been van Ramos. De VAR kwam echter tussenbeide, want er was buitenspel geconstateerd.

De wedstrijd tussen Sevilla en Real was behoorlijk pikant en soms trad Sergio Ramos op als vredestichter, maar hij ging ook meerdere keren zélf over de schreef. Op een gegeven moment kreeg de routinier het bijvoorbeeld aan de stok met Antonio Rüdiger. Ook voetballend deed hij echter van zich spreken, door bijvoorbeeld een poging van Luka Modric van de lijn te halen.

Namens de thuisploeg kregen Ivan Rakitic en Djibril Sow kansen, waar de Madrilenen het vooral moesten hebben van het vernuft van Vinícius Júnior. Uiteindelijk was het David Alaba die de 1-0 op het scorebord zette, namens Sevilla welteverstaan want de Oostenrijker maakte een eigen goal. Daarna was een kopbal van Dani Carvajal goalie Orjan Nyland echter te machtig, met een 1-1 gelijkspel als resultaat.

Scoreverloop: 1-0 (74′) D. Alaba (eigen goal), 1-1 (78′) D. Carvajal

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie