‘Ronaldo blijft doorgaan tot hij erbij neervalt’

Foto: ‘Ronaldo blijft doorgaan tot hij erbij neervalt’

Cristiano Ronaldo maakt tegenwoordig zijn doelpunten in Saudi-Arabië en lijkt hier nog wel even mee door te willen gaan. Na de gewonnen wedstrijd tegen Al-Ahli (4-3), ging de Portugese superster in over de vragen over zijn toekomst. “Ze zeggen dat Ronaldo klaar is… Maar dat is niet waar. Ik ga door tot mijn benen niet meer kunnen.”

Honger naar doelpunten

Al-Nassr en Al-Ahli behoren tot de topclubs van Saudi-Arabië en de wedstrijd van gisteren werd dan ook een doelpuntenspektakel. Aan de kant van Al-Ahli wisten onder andere Franck Kessié en Riyad Mahrez te scoren terwijl bij Al-Nassr Talisca en Ronaldo beide twee keer trefzeker waren. De Portugees is met negen doelpunten in zeven wedstrijden dan ook de topscorer van de competitie. Hij denkt nog lang niet aan stoppen. Dat is tenminste wat de 38-jarige aanvaller vertelde tijdens het persmoment na de wedstrijd. “Ik heb nog veel om te geven, ik hou nog steeds van voetbal en het maken van doelpunten. Ik hou nog steeds van winnen. Ze zeggen dat ik klaar ben, maar ik heb bewezen dat dat niet klopt.”

Het contract van CR7 loopt nog door tot medio 2025 en met deze uitspraken kunnen we er dus wel vanuit gaan dat de aanvaller zijn huidige contract zeker uit gaat zitten. Dan komt het WK van 2026 ook weer in zicht voor de dan 41-jarige Ronaldo. De vraag is alleen of de bondscoach van Portugal het dan nog ziet zitten in de topscorer allertijden van de nationale ploeg.

Het is goed dat Ronaldo door blijft gaan?

  • Ja, zolang hij nog plezier heeft moet hij lekker blijven voetballen
  • Nee, het is een keer klaar met zijn carrière
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie