‘Barcelona en Atlético Madrid afgehaakt voor United-banneling’

Foto: ‘Barcelona en Atlético Madrid afgehaakt voor United-banneling’

Momenteel wordt Mason Greenwood verhuurd aan Getafe. De banneling van Manchester United heeft in Spanje een nieuwe kans gekregen. Voorlopig pakt hij deze kans met beide handen aan. De nog altijd pas 22-jarige aanvaller was ooit de starboy bij Manchester United, maar door een rechtszaak tegen vermeende mishandeling van zijn eigen vriendin is hij verstoten bij de Engelse club. Er zijn verschillende gegadigde voor de handtekening van de aanvaller, maar United lijkt de vraagprijs iets te hoog hebben gelegd.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Vraagprijs Greenwood schrikt Barcelona en Atlético Madrid af

Bij Getafe doet Greenwood het eigenlijk best goed. De jongeling heeft 29 wedstrijden gespeeld en was met 8 doelpunten en 6 assists belangrijk voor het team. Getafe wil dan ook niets liever dan hem vastleggen, maar de vraagprijs voor Greenwood is nogal hoog. Volgens MARCA wil Manchester United 51,7 miljoen pond hebben. Dit komt neer op bijna 60 miljoen euro.

Een bedrag van zestig miljoen is veel te hoog voor Getafe en volgens het Spaanse medium zijn Atlético Madrid en Barcelona ook afgehaakt door deze vraagprijs. Manchester United lijkt hoog spel te spelen met de jongeling. Het contract van Greenwood loopt tot medio 2025. Komend seizoen kan hij transfervrij vertrekken uit Engeland. Volgens Transfermarkt heeft de aanvaller nu een marktwaarde van 15 miljoen euro. Op het toppunt was dit 50 miljoen en United lijkt op dit bedrag te gokken.

Gaan we Greenwood ooit nog bij een topclub zien spelen?

  • Ja, hij komt er de komende jaren bovenop
  • Nee, topclubs durven het niet aan door zijn imago
174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie